Search
вторник 26 мај 2020
  • :
  • :

А КАЈ НАС СПОДЕЛУВААТ КАКО ДА Е НАША Е ЗЕМЈО ИНДИЈО

Македонија

Заболени
1,999
Мртви
113
Излечени
1,439
Активни
447
Last updated: 26/05/2020 - 06:46 (+02:00)

فريق جراحي صيني ينحني بصمت في غرفة العمليات احتراماً لــ مريض متوفي تبرع بــ جميع أعضائه وانقذ العديد من الأشخاص😥😥
Кинескиот хируршки тим тивко се витка во операционата сала во однос на починат пациент кој ги донирал сите органи и спаси многу луѓе 😥😥
loading...