Search
вторник 2 јуни 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

AПЕЛ ДО ХУМАНИТАРЦИТЕ НИ, ДРЖАВАТА ИЛИ БИЛО КОЈ

Македонија

Заболени
2,391
+76
Мртви
141
+1
Излечени
1,595
Активни
655
Last updated: 02/06/2020 - 23:01 (+02:00)

Ако веќе давате хумани пакети откупете го македонското  раноградинарско производство, јагнешкото итн па поделете на народ ем наранети ем продаден родот

АПЕЛ

loading...