Search
вторник 7 јули 2020
  • :
  • :

БАБАТА ОНОЈ ИДИОТ ОД ЃОРЧЕ И КЛОВНОТ 2 дел

Македонија

Заболени
7,244
+120
Мртви
351
+5
Излечени
3,324
Активни
3,569
Last updated: 07/07/2020 - 20:31 (+02:00)

После објавеното видео, градоначалникот Александар Наумовски ни испрати видео со своја верзија на приказната…
Секако, мораме да се вратиме во Волково за да потврдиме или негираме неговата верзија…
Погледнете ја реакцијата на Баба Перса кога го виде видеото на градоначалникот на Ѓорче Петров

Фотографија на Драги Петрушевски.

После објавеното видео, градоначалникот Александар Наумовски ни испрати видео со своја верзија на приказната…Секако, моравме да се вратиме во Волково за да ја потврдиме или негираме неговата верзија…Погледнете ја реакцијата на Баба Перса кога го виде видеото на градоначалникот на Ѓорче Петров

Gepostet von Furkan Saliu am Donnerstag, 5. Dezember 2019

Ај што бабиве, речиси сум сигурна дека беа ,,пранкери” и тоа добри, туку вакви новинари, ко исфрлени од поплава – немам видено.
Не знам што генерации се овие, но да ти кажува басни Александар Наумоски, дека луѓе давале самопридонес во Волково, а не требало и никој да не му укаже дека станува збор за рурален дел каде фекалната е на грб на граѓаните, а не за урбан дел каде таа обврска е на општината и следува со комуналии – богами јадно македонско новинарство.
Гревојјјјј!
Некој бил дојден да се прошета, друг да покаже искината фармерица, трет да држи микрофон, четврт да се забавља со ,,пранкери”….
Најинтересен беше Зоќе во целава папазјанија.
Александар личеше ко да ќе затепа некој со микрофон по глава. Нема нерви ни да дослуша прашање, камоли да ,,реши” две баби. Али коа на еден од децава му рече – ,,чекајте, да ви дадам интро” е тука – попаѓав од смеење 🤣😂🤣
Демек многу сериозни муабети праи, па ај да звучи и сериозно бетовеновски со ,,интро”.

Фотографија на Jordanka Ivanovska-Joci.

loading...