Search
вторник 7 јули 2020
  • :
  • :

БИВОЛОТ НЕ ЗНАЕ ДА ПАРКИРА

Македонија

Заболени
7,244
+120
Мртви
351
+5
Излечени
3,324
Активни
3,569
Last updated: 07/07/2020 - 20:16 (+02:00)

Градоначалниче, ќе научиш ли некогаш да паркираш како што доликува, макар тоа било и на забрането место за паркинг? Ќе престанеш ли секојдневно и на секаков начин да покажуваш и докажуваш колку си привилегиран во очите на претставниците на законите, редот и мирот? До кога планираш да се возиш со СЛУЖБЕНО возило и на товар на жителите на Ранковце за сопствени цели надвор од работните обврски? Се сеќаваме на новото СЛУЖБЕНО возило како му беше крајот од премногу твоја „внимателност“ која што всушност ја покажа и овде на сликата. П.С. Те замолувам да ги испочитуваш оние кои го дадоа својот глас за тебе, и да не ги погазуваш толку очигледно со општинското возило, и со развозување натака, навака.

Фотографија на Даниел Павловски.

loading...