Search
недела 7 јуни 2020
  • :
  • :

Братчето на водителкана од К5 го покрале од тераса моли да му се вратат тупаните да и тупа на Каролајна

Македонија

Заболени
2,915
Мртви
151
Излечени
1,640
Активни
1,124
Last updated: 07/06/2020 - 04:31 (+02:00)

Друштво ве молам споделете!!! Од тераса во текот на ноќта ми е украден овој сет, без кикот, марка ПДП – Дару Џонс. Добошот, томот и флортомот беа во футроли од истава фирма!!! Ако некој го види негде, нека ме извести! Благодарност однапред🙏🏻

Фотографија на Blagoja Antovski.

Се надевам полицијата ќе си ја заврши својата работа…

Фотографија на Blagoja Antovski.

loading...