Search
петок 29 мај 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Чупињава да му прават друштво на оној со кафето:)))Жешко е во Битола… од порано

Македонија

Заболени
2,077
+38
Мртви
121
+2
Излечени
1,486
Активни
470
Last updated: 29/05/2020 - 00:31 (+02:00)

Фотографија на Goci Jasmin.

Фотографија на Goci Jasmin.

Видете сега што е работата драга публико, еве Битола е жешко во декември и порано беше вака одсекогаш во зима е овде жешко, таков е градот

а во Скопје еве му студи на чупињата

а овие чупињава битолски види фото битолчанки

можат да му прават друштво на овој што го чека кафето :))))

Новост линк

loading...