Search
вторник 2 јуни 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ДАДЕ ИНА МНОГУФИНА ИМ СЕ НАМОЧКА НА МОЧЛИТЕ

Македонија

Заболени
2,391
+76
Мртви
141
+1
Излечени
1,595
Активни
655
Last updated: 02/06/2020 - 23:01 (+02:00)

Види жено со заеднички профил ко поштенско сандаче пошо сум мочла сеа тебе ќе ти се намочам. Се мислев малку да те оптегнам со име ама ај ќе бидам фер сеа, прво не ти личи да пцуеш жени у групата. Ако толку си загрижена за жената што има проблем шо не и го најде бројот од Дуле од Велс? Жената има проблем шо не се решава со бајачки и видовити примитивни глупости ама од каде ти тоа да го знаеш сељандуро една проста. Не се жените идиотки, јас сум ви во група јас го видов. Место да ја охрабруваш да си бара чаре по пештерски глупости кај шо ќе и ги зимаат парите џабе можеш да и пружиш некоја понормална поддршка ако толку си загрижена за жената што има проблем со неверство и мисли бајач ќе и го среди бракот. Ама па добро од кај па ти тоа да го знаеш. И мачкај си ги тетоважите со 50ка фактор летово. И купи си правопис.

Фотографија на Ina Mnogufina.

Работи што мора да ги запамтиш во животот:
1. Не се потресувај што мислат другите за тебе
2. Чувај ги пријателите
3. Тетоважите мачкај ги со 50ка фактор и кога не си на плажа летно време

loading...