Search
среда 8 јули 2020
  • :
  • :

Дембели

Македонија

Заболени
7,244
Мртви
351
Излечени
3,324
Активни
3,569
Last updated: 08/07/2020 - 14:01 (+02:00)

Голем број дембели ја поминуваат работната кариера на работи и задачи за кои знаат дека не ги бива или, уште полошо, нема реална потреба од нив.

Меѓутоа, ретко се зборува за дембелството како наша морална и духовна декаденција и колективна национална лузна

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”

loading...