Search
четврток 9 јули 2020
  • :
  • :

ДИРЕКТОРОТ НА КАТАСТАР ТУНЏЕВ КОНЕЧНО СИ ЈА ВДОМИ ШВАЛЕРКАТА

Македонија

Заболени
7,572
+166
Мртви
362
+3
Излечени
3,624
Активни
3,586
Last updated: 09/07/2020 - 22:01 (+02:00)

И РЕДНО БЕШЕ ДИРЕКТОРЕ, АБЕ НЕ МОЖЕ СИТЕ ДИРЕКТОРИ ДА СИ ГИ ВРАБОТУВААТ ШВАЛЕРКИТЕ, А ТВОЈАТА ДОМА ДА СЕДИ ПА И ТИ СИ ЧОВЕК ОД КРВ И МЕСО И ТИ ИМАШ ЧУВСТВА, НЕЛИ?

ЗА ОНИЕ ШТО НЕ ЗНААТ НАШИОТ ДИРЕКТОР Е ЛУДО ЗАЉУБЕН ВЕЌЕ ДВЕ ГОДИНИ ВО ОВАА ЖЕНА И ТОА СЕ БИ БИЛО ОК, АМА ЖЕНА НЕ БИ БИЛА ЖЕНА  АКО ТОА НЕ ГО ЗЛОУПОТРЕБИ И ТАКА ГОЦА МУ ПОСТАВИЛА УСЛОВ ИЛИ ОСТАВИ СЕ СО ЖЕНА ТИ ИЛИ ВРАБОТИ МЕ ВО КАТАСТАР ДА БИДАМ ВО ТВОЈА БЛИЗИНА ИЛИ ЧАО АМОРЕ ЧАО ЉУБАВИ.

ПОГОДУВАТЕ ШТО НАПРАВИЛ… ДАА СИ ЈА ВРАБОТИЛ ВО НЕГОВАТА ФИРМА Т.Е ВО КАТАСТАР. МАЛКУ ИМАЛО ПРОБЛЕМ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕТО ДАЛИ ТУРЧИНКА ДА СЕ ПИШЕ ИЛИ АЛБАНКА ПА НА КРАЈ ЗАЉУБЕНИТЕ ПТИЧКИ РЕШИЛЕ ДА СЕ ПИШЕ КАКО АЛБАНКА НЕМАЛО ДА СЕ ПРИМЕТИ.

ЗА КАТАСТАР ВЕЌЕ ПИШУВАВМЕ ЗА КРИМИНАЛИИТЕ И КАКВА ПРЧВАРНИЦА СТАНА ОТКАКО ДОЈДЕ ОВОЈ НЕСПОСОБЕН ДИРЕКТОР БОРИС. ОН ПОЈМА НЕМА ДЕКА СЕ ЛЕЖИ ЗАТВОР ЗА ОШТЕТУВАЊЕ НА ДРЖАВЕН ИМОТ, ЌЕ НАУЧИ ПРИ ПРОМЕНА НА ВЛАСТА.

ТУНЏЕВ КОЈ Е НА ТОА МЕСТО ЗАТОА ШТО МУ Е ЗЕТ ЗА СЕСТРА НА ЧИФЛИГАНЕЦ, А ЗА ЧИФЛИГАНЕЦ ВЕЌЕ ЗНАЕМЕ КАКВА Е ПОВРЗАНОСТА СО ДРУГИ ЛИЦА И ЧИЈ СВАТ Е.

ДО КОГА ЌЕ ДОЗВОЛУВАТЕ РАБОТНИТЕ МЕСТА ДА ВИ ГИ ЗЕМААТ НЕСПОСОБНИ И НЕПИСМЕНИ ШВАЛЕРКИ, ФРИЗЕРКИ, КАО ДЕМЕК ЧИСТАЧКИ …АБЕ ТУНЏЕВ ЗНАЕ ЛИ ЖЕНА ТИ ЗА ОВАА ИЛИ КОЈ ЈА ШИША И ОНАКА Е СТАРА КАКО ШТО ОБИЧАШ ДА ЈА ФАЛИШ ПРЕД ДРУГАРКА ТИ, МАЛКУ ЛИ БЕШЕ ЕДНА НЕСПОСОБНА ШЕФИЦА ( КРИСТИНА)

КОЈА АКО НЕ ПРИМА ЛЕКАРСТВА МОЖНО Е ДА ПОЛУДИ И СЕГА ДОЈДЕ РЕД И ШВАЛЕРКАТА ГОРДАНА ДА ЈА ВРАБОТУВАШ ..АЈДЕ ГЛЕДАМЕ ДЕКА НАСКОРО И ТИ ЌЕ ЗАВРШИШ КАКО ОНОЈ ТРИПЕРАШОТ ОД МЕПСО

А ЗА НИВНИТЕ СКРИШНИ ЉУБОВНИ МЕСТА НАСКОРО…

Што мисли Чифлиганец што овој ја вара сестра му којзнае? Ако ми каже ќе ви кажеме…

loading...