Search
понеделник 13 јули 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ДТП вакцината предизвикува аутизам: Штипскиот суд исплати 13.000.000,00 денари како оштета на семејството на осакатеното детенце

Македонија

Заболени
8,111
Мртви
382
Излечени
4,203
Активни
3,526
Last updated: 13/07/2020 - 10:16 (+02:00)

ЛИНК ДО ОРИГИНАЛОТ ТУКА

ЗДРАВЈЕТО ПРЕКУ ИГЛА НЕ ВЛЕГУВА

loading...