Search
недела 7 јуни 2020
  • :
  • :

ЕКСКЛУЗИВА, ИПОРТАЛ ЈА НЕМА КОМПЛЕТ ВЕСТА ЗАТОА СМЕ НИЕ ТУКА СИНИША Е ВО БУКОВСКИ НА СРЕДБА СО БЕСА И АЛТЕРНАТИВА

Македонија

Заболени
2,915
Мртви
151
Излечени
1,640
Активни
1,124
Last updated: 07/06/2020 - 03:47 (+02:00)

Ипортал објави дека разузнавачот Синиша Алексовски е во Тетово на средби со ДУИ и ВМРО ДПМНЕ, но ние решивме да одиме до крај и да обзнаниме втор дел које поинтересен имено Синиша Алексовски е во кафе БУКОВСКИ во Тафталиџе на средба со БЕСА и Алтернатива еве екстра фотка чека ги чека, колеги од комуњарскиот ипортал се изморивте ли ако терате до крај треба или слабо платија од партија?

фотките на ипортал во продолжение

направени од вработен во мвр Далибор Антевски

sinisa

33

 

loading...