Search
вторник 7 јули 2020
  • :
  • :

Емил Јакимовски се наоѓа во полициска станица на распит

Македонија

Заболени
7,244
+120
Мртви
351
+5
Излечени
3,324
Активни
3,569
Last updated: 07/07/2020 - 20:46 (+02:00)

 Емил Јакимовски во моментов се наоѓа во полициска станица на распит за заканите што изминатиот период ги упати кон новинарките Мери Јордановска и Искра Коровешовска, како и кон директорката и други вработени во Централниот регистар.
loading...