Search
среда 3 јуни 2020
  • :
  • :

ЕВЕ БОРЈАНЧО ДО КАДЕ ЈА УНАПРЕДИ ЖЕНА ТИ ВО ОПШТИНАТА ВО КОЈА СИ ГРАДОНАЧАЛНИК

Македонија

Заболени
2,492
+101
Мртви
145
+4
Излечени
1,605
Активни
742
Last updated: 03/06/2020 - 21:32 (+02:00)

Гледам Градоначалникот Мицевски бара извинување од некој луѓе кои ненамерно го погрешиле степенот на унапредување на неговата сопруга, кое унапредување во основа постои, со што како што вели- бил нарушен неговиот углед и чест.

Еве јас ќе ја потсетам јавноста прецизно за да не му го нарушиме угледот 

Под деловоден број 04.3020/18 од 15.10.2018 година, во Општина Крива Паланка е заведена – Одлука за избор на прворангиран кандидат по интерен оглас бр.02/18 објавен на ден 05.10.2018 за пополнување на работно место со унапредување Виш соработник – Систем инженер ниво В2. Каде е избран кандидатот Слаѓана Мицевска од Крива Паланка, случајно или не, е негова сопруга.
Во прилог целото решение превземено токму од веб страната на Општина Крива Паланка

Фотографија на Anri Andonoski.

Фотографија на Anri Andonoski.

 

 

loading...