Search
вторник 2 јуни 2020
  • :
  • :

ЕВЕ ГО ОВОЈ ШТО ТВРДИ ДЕКА 300 ПИЛОТИ МУ ВЕТИЛЕ СДСМ, ШАБИ БИЉАЛИ АКТИВИСТ

Македонија

Заболени
2,391
+76
Мртви
141
+1
Излечени
1,595
Активни
655
Last updated: 02/06/2020 - 22:01 (+02:00)

Шаби Биљали е активист на СДСМ од Арачиново син на Џан Карло сликите покажуваат џабе се вадите не сте ветиле 300 пилоти на Арачиновци и дека типот не е ваш ваш е вааш

loading...