Search
вторник 2 јуни 2020
  • :
  • :

(ФОТО) ЕДНО ЛИЦЕ РАСЕЧЕНО СО НОЖ ВО ТЕПАЧКА ВО НОЌНИОТ КЛУБ „ИМПЕРАТОР“ ВО БИТОЛА

Македонија

Заболени
2,391
+76
Мртви
141
+1
Излечени
1,595
Активни
655
Last updated: 02/06/2020 - 21:32 (+02:00)

Едно лице тешко повредено и со пресечена Вена од Рака е епилогот од тепачката во Нокниот Клуб „Император“ во Битола. Настанот се случил околу 01:оо часот ,кога во ресторанскиот дел избила караница помеѓу две групи, при што едно од лицата извадило Нож и го расекол другото момче од спротиставениот табор.Повредениот е веднаш пренесен во Клинички Центар „Трифун пансоки“ во Битола, додека лицето , строрител на Кривичното Дело се дало во бегство ,а по еден час ,истото е лишено од слобода. Локви крв по подот од расекотината на младото момче беа видливи во „Император“.

Преземено од Охрид скај

Фото Охридскај   

loading...