Според информациите од терен, несртеќата се случуила во близина на салонот за мебел на „Мебел-Ви“ во правец накај населбата Драчево, а во неа учествувале два автомобила кој претрпеле огромна штета.

Во несреќата загинале две полмлади машки лица, кој според зборови на очевидци, биле починати и пред да пристигнат екипите на брзата помош.