Search
недела 7 јуни 2020
  • :
  • :

ФУЈ БРЕ, ОЛОШ…

Македонија

Заболени
2,915
Мртви
151
Излечени
1,640
Активни
1,124
Last updated: 07/06/2020 - 05:46 (+02:00)

На РЕНАТА не и е срам, ама мене ми е срам што отишла таква каква што е никаква, на МАХАТМА ГАНДИ (Големата ДУША), да му се поклонува со нејзиниот бивш шофер унапреден во СОВЕТНИК врз основа на едно големо НИШТО и со правничката МАРИЈА НИКОЛОВА која од право има врска колку МАРИЦА што се разбира од КРИВА КРАСТАВИЦА…

Во министерството за правда, коренот на извршителското ЗЛО во Македонија после подметнатиот пожар од вработен НЕМА ЛИФТ и нема пари да се поправи, а оваа ЗЛА банда отишла во ИНДИЈА на ГАНДИ да му се поклонува…

ГАНДИ У ГРОБ СЕ ПРЕВРТУВА!!!

ФУЈ БРЕ, ОЛОШ…

Фотографија на Zoran Bozinovski.

Мој читател ЗАЛЕТАН по манипулирачка најава од РЕГУЛАТОРНА КОМИСИЈА, се обратил до ЕВН. Не знае дека ЕВН командува со регулаторна. Тоа уште БУЧКО го ,,суредил,, кога со Шеќеринска и Бесими го продаваа ЕСМ…

ДОГОВОР е да не се исклучува струја на БУДАЛИ пред избори. После ќе си платат све двојно, преку извршители, кога ќе им ги репрограмираат старите неплатени сметки…

Фотографија на Зоран Буревесник Божиновски.

Фотографија на Зоран Буревесник Божиновски.

loading...