Search
сабота 6 јуни 2020
  • :
  • :

ГЕРО ДО ЗАЕВ ЗА ХЕЈТЕРИТЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

Македонија

Заболени
2,915
+125
Мртви
151
+2
Излечени
1,640
Активни
1,124
Last updated: 06/06/2020 - 18:02 (+02:00)

Другар Зоран Заев, ова е еден мал дел од твојата “војска” на Фејсбук.
Ilija Patarov, Petar Trikster Cenovski, Sevgim Nts Jaoski, Ilce Petkoski, Tahir Ridarov, Ivan Popov, Ljupco Efremov, Кирил Киркиновски, Slavko Shikleski, Emil Janev, Ilco Markoski, Ena Pena, Ace Kosteski, Nikola Kamcev, Чедо Димитријески, Stole Stancev, Bobi Topalovski, Andreja Dedovski, Tose Velkovski, Dragi Karovski, Zoran Dimoski…
Добар дел од нив се вработени во администрацијата, некои се претставуваат дека се од СДСМ. Заедничко им е тоа што се неверојатни хејтери. Оние од времето на Груевски за овие беа академици. Овие будали не знаат ништо друго освен да ранат со гомна, да спомнуваат машки и женски полови органи, да навредуваат на најдолни можни начини…
Со ваква “војска”, команданте Заев, иташ кон своето Ватерло.
Еве, увери се самиот каква багра се собрала околу тебе. Сите коментираат на овој пост. Види каква “креација” е тоа, каков придонес кон твоите “реформи”.
Патаров не е меѓу нив, но неговите жестоки навреди ги документирав. Размислував да го тужам. Го знаеш, тој е твој кадар, струмичанец, муртинец…
Еве го постот, друже Заев, читај ги коментарите. Не барам ништо од тебе. Само читај и уживај.

Фотографија на Branko Geroski.

Фотографија на Branko Geroski.

Фотографија на Branko Geroski.

Фотографија на Branko Geroski.

Фотографија на Branko Geroski.

Фотографија на Branko Geroski.

Фотографија на Branko Geroski.

Фотографија на Branko Geroski.

Фотографија на Branko Geroski.

 

loading...