Search
среда 8 јули 2020
  • :
  • :

ЃОКО КОТЕВСКИ Е НАШ ПАЦИЕНТ НЕМОЈ ДА СТЕ ГО ЧЕПНАЛЕ СО МЕТЛАТА ОТИ ЗОКИ, АЈ АЈ ИМА БОМБИ НА ПАЗАРОВ, КОТЕВСКИ НЕ ГО ПИПАЈ

Македонија

Заболени
7,244
Мртви
351
Излечени
3,324
Активни
3,569
Last updated: 08/07/2020 - 12:32 (+02:00)

чомбе ти не се курчи за тебе не важи нашата замолница до зз само за ѓоко со модрото око наш ѓоле…

loading...