Search
вторник 7 јули 2020
  • :
  • :

ГРАЃАНИТЕ РЕАГИРААТ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ: БЕЗ ПОЛИТИЧКА ПОЗАДИНА-ГРАДОНАЧАЛНИКОТ, МАРЈАН ДАСКАЛОВСКИ И СОВЕТНИЦИТЕ ДА ПРИСТАПАТ ЗА РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ВОЗДУХОТ!

Македонија

Заболени
7,244
+120
Мртви
351
+5
Излечени
3,324
Активни
3,569
Last updated: 07/07/2020 - 20:31 (+02:00)

Преземено од фејсбук:

Стварно не ми е јасно што народ сме?? Нормално било, стално било така…!!
Нормално е 25 пм честички на м3. НЕ Е НОРМАЛНО 525 пм/м3!!!
Тоа е исто како твојот автомобил што троши 7 л/100км да почне да троши 75 л/100 км и да викаш нормално е.
Да, нормално е само ако си- НЕНОРМАЛЕН!!!
Ги повикувам градоначалникот Коста Јаневски, претседателот на Советот Марјан Даскаловски, заедно со Советниците во Собранието на Oпштина Струмица, без политичка позадина, ВЕДНАШ приоритетно да пристапат кон решавањето на проблемот на презагаденоста на воздухот.
Ги потсетувам дека се избрани од ГРАЃАНИТЕ да дејствуваат за добросостојба на ГРАЃАНИТЕ!!!
Тоа што ни се случува е сѐ, само ДОБРОСОСТОЈБА НЕ!!!

loading...