Search
вторник 26 мај 2020
  • :
  • :

Има ли поголем резил од: „Ќе се омажиш ли за мене?“ во јавност, а таа ти вели „НЕ!“? ИМА, ИМА!

Македонија

Заболени
1,999
Мртви
113
Излечени
1,439
Активни
447
Last updated: 26/05/2020 - 05:31 (+02:00)

Дечково го доживеа и првиот резил и вториот, поголемиот резил, откако девојката го фрли прстенот во аквариумот.

loading...