Search
четврток 9 јули 2020
  • :
  • :

Kakва е поврзаноста на дијализите на Систина и Диамед? Една врска постои договорите на двете треба да се раскинат

Македонија

Заболени
7,572
+166
Мртви
362
+3
Излечени
3,624
Активни
3,586
Last updated: 09/07/2020 - 21:47 (+02:00)

Двете фирми кои оперираат со дијализа центрите низ Македонија Диамед и Систина нефрологија дека се на Орце сите знаат џабе сакаат некои да ги одделат и да помутат рачуните и изметат траговите…едно да биде јасно

Кога конкурирале потпишале договор на 25 години за снабдување на потрошен материјал од фрезениус ама Оки паметен демек почнале сами да си снабдуваат потрошен материјал што значи го прекршиле договорот а целиот договор е врзан со овие набавки..

Каква е поврзаноста на директорката на Систина нефроплус Гордана Ѓорѓиевска со другата фирма Диамед?

Фотографија на Gordana Gjorgjievska.

Наскоро детали за оваа афера…

loading...