Search
четврток 2 јули 2020
  • :
  • :

Category: Забава

НА КОЈ ПОЛИТИЧАР Е ВИЛАТА СО БАЗЕН? А ОН НЕ ЗНАЕЛ ДА ПЛИВА…

СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ МАМЕТО МАМИНО МУ РАСПЛАКАА НА ЗАЕВ ПО ДЕНЕШНИТЕ БОМБИ

Социјалните мрежи зовреа по најновата аудио снимка со Заев која денес беше...

ЗОРАН ЗАЕВ ГО УКРАЛ СЛОГАНОТ НА НИКОЛА ГРУЕВСКИ ОД 2006 ТА И 2009 ТА МОЖЕМЕ

НЕИНВЕНТИВНОСТ ИЛИ КРАЖБА? СЛОГАНОТ МОЖЕМЕ КОЈ ЗОРАН ЗАЕВ ГО ПРОМОВИРА НА...

КОЈ ИМ ДОЗВОЛИЛ РЕГИСТРАЦИЈА СО ВАКОВ СТАТУТ: ПАРТИЈА ЛИ Е, СЕКТА ЛИ Е?!

КОЈ ИМ ДОЗВОЛИЛ РЕГИСТРАЦИЈА СО ВАКОВ СТАТУТ: ПАРТИЈА ЛИ Е, СЕКТА ЛИ Е?!  ...

НИНА САКА САМО … ТОО МАЧКО ТОА СИ ЗНАЕШ ЗА ФИНАНСИИ СИ ТУТУРУТКА

НИНА САКА САМО СОК ТОО МАЧКО ТОА СИ ЗНАЕШ ЗА ФИНАНСИИ СИ ТУТУРУТКА Такаа...

ВИСТИНСКАТА ЛИСТА НА СДСМ ШВАЛЕРКИТЕ

ВИСТИНСКАТА ЛИСТА НА СДСМ ШВАЛЕРКИТЕ КАКО ДА НЕ ГЛАСАШ ЗА ОВИЕ ЛЕПОТИЦИ ТИЕ...

ФИЛИПЧЕ ТИ СТВАРНО НОСИШ МАСКА ИЛИ НЕ? ОВА КО СО ФОТОШОП МАСКАВА ТИ Е КЛАЕНА

ФИЛИПЧЕ ТИ СТВАРНО НОСИШ МАСКА ИЛИ НЕ? ОВА КО СО ФОТОШОП МАСКАВА ТИ Е КЛАЕНА

КАКО ЧОВЕК ДА ВЕ НАРЕЧЕ ИДИОТИ, ГЛУПАЦИ, КОРОНАШИ У МОЗОК, ПА КАКО ВЕРУВАТЕ НА ВАКВИ ГЛУПОСТИ, КАКО?

Шпаркасе ви доделува 200 евра, ние се грижиме и за вас и се надеваме оваа криза...

ДРАГАН ПАВЛОВИЌ ЛАТАС СТАНАЛ ЛИЧЕН ФОТОГРАФ НА МИЛЕНКО И ОРЦЕ?

Инфо за оние што знаеле кој сликал и за оние што знаат кој фалел:Знам кој е,по...

КОСТА ВО ПРЕГРАТКИТЕ НА БОКИ 13, Жален крај на една амбиција и кариера која никогаш и вистински не започнала.

Naum Stoilkovski 1 час Антизападниот Коста Костадинов да одговори која е неговата...