Search
среда 27 мај 2020
  • :
  • :

Category: Живот

ДОНАЦИЈА КАКО ПРИМЕР ЗА ДРУГИТЕ ПОЛИТИЧАРИ

‎Oliver Petrovski‎ до Хуманитарна организација “Свети Спас” 2 ч. · ...

KOГА ЗОКИ БЕШЕ ЗА МАКЕДОНИЈА, А НЕ ПОТРЧКО НА БУГАРИЈА ЗА ПУСТА ВЛАСТ

Ivana Bozinovska Веќе во 2019 почна да зборува за заедничка историја со Бугарија. Да...

ИРЛ на бербер во Крива Паланка | Мобилни редакции

Investigative Reporting Lab Macedonia пред 8 мин. ·  Пред да настапи вонредната состојба,...

ЗВОНЕ ПОШТАР И *ТАТКО МУ* БОРЈАНЧО

Звоне Поштар својата сопруга Ирена Филиповска, си ја вработи во...

Само уште Тито Петковски остана лојален и носталгичен кон „Ден на младоста“

Претседателот на НСДП, Тито Петковски го честита некогашниот празник Денот...

„Не ме плаши корона, туку лоши луѓе“: Атиџе разочарана, и скршиле 20 нови, а две стари трмки со пчели и украле

Јас не се плашам од Корона, како рекол Господ така ќе биде, мене повеќе ме...

ДАЛИ РЕИСОТ ГО ОЖЕНИЈА СО СТРОЈНИЦИ, СО ПОРНО БОМБИ ИЛИ САМО МУ ЈА ПОЗАЈМИЈА?

Невестата на реисот е од оние вработени плата тече, а дома си седи вработени...

ВО ЧАИР НЕ ВАЖИ ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Деца дотерани си играат во парк, тинејџери седат во групи на клупи,...

НОВАТА ЖЕНА НА РЕИСОТ БИЛА ТАТА МАТА ВО ДУИ

Emine se vika zenskata od Dracevo vrabotena vo J.P Parkovi i Zelenilo 24-годишната Емина Јетиши од Скопје е...

Сулејман Реџепи не е повеќе сингл, се жени со 24-годишна девојка

Реисот Сулејман Реџепи кој 4 години беше сингл, одлучил повторно да се жени....