Search
вторник 2 јуни 2020
  • :
  • :

ЌЕРКА МУ НА САШО ГИГОВ ГИШ, ЈАНА БАРА ДОНАЦИИ ДА СИ ПЛАТИ КИРИЈА И ДА ИМА ЗА ЖИВОТ

Македонија

Заболени
2,391
+76
Мртви
141
+1
Излечени
1,595
Активни
655
Last updated: 02/06/2020 - 21:32 (+02:00)

пејачката бара донации да си палти кирија

ЛИНК

Апел за донации!!!

Драги сите,Бидејќии овие недели и неделите кои следат, од очигледни причини не сум во можност да "одам на работа", и паралелно на тоа сум во огромна загуба на финансии и во неможност да ги подмирам кириите за месец март и февруари, решив да апелирам до сите кои имаат време и нерви, да донираат кај мене на сметка (250-1010005677-16), или патреон акаунт (https://www.patreon.com/user?u=15894858&fan_landing=true). Се работи за ситниш кој доколку повеќе луѓе го одвојат, ќе помогне многу. Иако почнав да работам друго, заработените пари од онлајн часовите ги префрлаат на сметка еднаш во месецот, а јас не можам да најдам заеднички јазик со газдите каде сум под кирија и немам шанси да чекам неколку недели, а уште помалку има шанси во оваа здравствена состојба (Обструктивна плуќа или ХОББ), на ваква ситуација надвор, да излагам и да се селам. Затоа, ги замолувам сите што се во можност и сакаат, да помогнат, а сите кои не се, да го споделат ова видео најмногу што можат. Можете да1.донирате на трансакциска: 250-1010005677-16 Назив: Јана – Фиданова – Гигова ID -1906992455120 Лондонска 2/2-1 1000 Скопје дебитна: 5354 2432 2514 6932 2.донирате на мојот патреон: https://www.patreon.com/user?u=15894858&fan_landing=trueИ не си ја пипајте фацата со раце! Не одете по гости! Седете подалеку од други луѓе!This too, shall pass. :)Сподели!Ве сака,Јана

Gepostet von Jana Gigova am Donnerstag, 26. März 2020

loading...