Живот

КЛАЊЕ И ИМАЊЕ

Бележиме како не треба на празници и делници

Македонија

Заболени
12,357
Мртви
532
Излечени
8,662
Активни
3,163
Last updated: 14/08/2020 - 04:41 (+02:00)

Излегов на тераса да доручкувам, ми се згади животот. Во центар на Охрид, на биљанини, пред очи на деца.
Повикав полиција, ми рекоа дека немаат баш моќ во оваа ситуација.
Паганизам на завидно ниво. За почитување мерки да не зборувам. ФБ СТАТУС ИЛИНА ВЕЛЈАНОВСКА

Фотографија на Ilina Veljanovska.

Фотографија на Ilina Veljanovska.

Фотографија на Ilina Veljanovska.

loading...
Види повеќе

Поврзани вести

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker