Search
вторник 7 јули 2020
  • :
  • :

Кога среде зима ЕВН те јебе ко да живееш во затуцано индиско село, стварно се небитни тоа НАТО прикаските.

Македонија

Заболени
7,244
+120
Мртви
351
+5
Излечени
3,324
Активни
3,569
Last updated: 07/07/2020 - 21:16 (+02:00)

На ЕВН, четврти ден, им паѓа мрежата во Центар, Козле, Капиштец, Водно…Ако тука им паѓа и не знаат да ја поправат со денови, што останува за цела Македонија!?
Сметки редовни, квалитет на услуга – никаков.
Не знам, но се прашувам која Влада им прави увид во договорот дали ги исполнија ветените инвестиции.
Ох, Зоки, со нив е другар, преговараше за отпишување на стари долгови и као ,,евтина тарифа”, која не ја ни осеќам, како сега да им пикне нос во договор.

Кога среде зима ЕВН те јебе ко да живееш во затуцано индиско село, стварно се небитни тоа НАТО прикаските.

loading...