Search
недела 5 јули 2020
  • :
  • :

КОЈ ИМ ДОЗВОЛИЛ РЕГИСТРАЦИЈА СО ВАКОВ СТАТУТ: ПАРТИЈА ЛИ Е, СЕКТА ЛИ Е?!

Македонија

Заболени
6,932
Мртви
334
Излечени
2,987
Активни
3,611
Last updated: 05/07/2020 - 08:01 (+02:00)

КОЈ ИМ ДОЗВОЛИЛ РЕГИСТРАЦИЈА СО ВАКОВ СТАТУТ: ПАРТИЈА ЛИ Е, СЕКТА ЛИ Е?!

 

 

loading...