Search
понеделник 25 мај 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

КОЈ НЕ ГО СЛУШАЛ ГОЛЕМИОТ РЕИС ГО ОЧЕКУВАЛО НЕГОВИОТ МЕЧ ТАКА И ВЛАДАТА ПОТКЛЕКНА

Македонија

Заболени
1,978
Мртви
113
Излечени
1,422
Активни
443
Last updated: 25/05/2020 - 09:02 (+02:00)

ако сака ќе пука, ако сака ќе отвори џамии ако сака ќе ја уценува властта, тоа е семоќниот реис Жарко

членот на риасетот на ИВЗ Реџеп Зибери со пофалба и закана до сите. Кој не го Слуша Големиот Реис го очекува неговиот Меч. Нема сила во ова држава што може да го застане

Gani Hajredini
loading...