Search
петок 3 јули 2020
  • :
  • :

Кој вели лошо било да си војник во ЈНА…

Македонија

Заболени
6,787
+162
Мртви
328
+7
Излечени
2,876
Активни
3,583
Last updated: 03/07/2020 - 21:02 (+02:00)

 

 

loading...