Search
сабота 6 јуни 2020
  • :
  • :

ЛАЗЕ ТАНЕСКИ ОСТАНУВА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОО СДСМ ОХРИД

Македонија

Заболени
2,915
+125
Мртви
151
+2
Излечени
1,640
Активни
1,124
Last updated: 06/06/2020 - 18:17 (+02:00)

Лазе Танески ,сопстбеник на Хотел „лаки“ во Охрид ,кој и до пред разрешувањето на претседателити на ОО на СДСМ ја обавуваше функцијата Претседател на ОО СДСМ Охрид , со решение на претседателот на СДСМ Зоран Заев повторно е поставен за претседател на ОО СДСМ Охрид.

Танески доваѓа од бизнис секторот и оваа одлука на претседателот на СДСМ Заев е исправна

loading...