Search
недела 5 јули 2020
  • :
  • :

ЛЕПИ АЈМО У МЕРЦЕДЕС ПА НА ЖУРКУ

Македонија

Заболени
7,046
+114
Мртви
341
+7
Излечени
3,027
Активни
3,678
Last updated: 05/07/2020 - 22:32 (+02:00)

Лепи за вечер договорено? Сепаре ќе резервирам ќе дојдат и авиончиња на оваа што ми е личен банкар другарките, лепи вечер ќе се праам статива. Која? Не бе шо ти е, не и дигам на таа, ми рече у театар да сме иделе и викам маче у театар ќе одам ко ќе служат пиво не ти седам таму два саати. Не брат, јас си ја сакам оваа у Белград што отиде. Таа бараше на гиро да ја носам и у Космос да и купам нешо и така ко ќе ја изнесев лепи она со мене, сите да ја сакаат, а она со мене лепи! И се јавив и викам ајде да те носам Египед, Парис, Будва. Па ќе размисли. Она гратска е лепи сите ги знае, со Прке се знае, тој коњопој и наоѓаше одма. Ќе стане некој ако треба. Парка да сака, чичо да се расфрла, пура ова она, да се збори, шо да и праам на онаа за театар? Туку, се јави ли ти кај твојов чоек за понудава? Џам нов е лепи 160 000 има поминато ама ги знаеш Германските патишта…де бе за у Србија лепи кога сакаш, те носам у Земун екипава ми е таму еве прееска ми пишаа брате где си кад чеш да доџеш…кога сакаш брат, имам луѓе таму завршено. Завршено лепи ајде вечер акција

Фотографија на Ina Mnogufina.

loading...