Search
недела 5 јули 2020
  • :
  • :

Лево-паркинг, десно-влез за итни случаи на хирургија и интерно! Локален шериф!

Македонија

Заболени
7,046
+114
Мртви
341
+7
Излечени
3,027
Активни
3,678
Last updated: 05/07/2020 - 21:31 (+02:00)

Лево-паркинг, десно-влез за итни случаи на хирургија и интерно! Локален шериф!

#идипратениче

Фотографија на Кочани - мој град.

loading...