Search
вторник 7 јули 2020
  • :
  • :

ЛИФТ БЕ ПУШТА ОВОЈ МАРИН, ЧИСТА АМОРФНА МАСА Е ТИПОТ ПА ПА ПА

Македонија

Заболени
7,244
+120
Мртви
351
+5
Излечени
3,324
Активни
3,569
Last updated: 07/07/2020 - 20:31 (+02:00)

Кретенов пушта во употреба лифт….ЛИФТ…. А вие мислевте на чочек у тунел ќе застанат….🤦🤦🤦

Општина Аеродром, Марин отвара, не знам кој е донаторот.

Цароска Лаже.Пензијата не се зголемува, туку се врши изедначување со потрошувачка кошница, или ако сака да знае , се врши изедначување со зголемувањето на минималната плата.Она што сакаат да излажат,дека ги зголемиле платите, поточно минималната, зошто не признаат јавно ,дека доколку ја зголемува мин.плата , должни се да ги зголемат платите , спрема одредениот коефициент од Закон за плата.На пример , доколку Наставник има коефициент , 2,8 , тогаш неговата минимална плата мора да изнесува 30.000,оо денари, Доколку Лекар имал плата 30.000,оо денари со зголемувањето на мин. плата , и лекарот мора да добие зголемување на неговата плата од 30.000,оо х 3,8, или неговата плата треба да биде малку поголема од ветената од 100.000,оо денари.Немој да манипулирате со народ ни Царовска ,ниту Заев ,прочитана неуспешно букварче , постанавте.Бетер сте и од Груевски.

loading...