Search
вторник 26 мај 2020
  • :
  • :

Листа на земји со ниско, средно и високо ниво на ризик од коронавирус

Македонија

Заболени
1,999
Мртви
113
Излечени
1,439
Активни
447
Last updated: 26/05/2020 - 05:17 (+02:00)

На веб страницата на Министерството за здравство: http://zdravstvo.gov.mk/korona-virus/  е поставена листа на земји со ниско, средно и високо ниво на ризик од коронавирус.

Листата постојано се ажурира и може да се следи на следниот линк:  http://zdravstvo.gov.mk/wp-content/uploads/2020/03/NivoNaRizik09.pdf.pdf  .

loading...