Search
среда 3 јуни 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ ЛУТ НА КОСОВО НЕ НЕ ПОКАНИЛЕ НА ГОСТИ

Македонија

Заболени
2,391
Мртви
141
Излечени
1,595
Активни
655
Last updated: 03/06/2020 - 11:16 (+02:00)

На прославата по повод дваесет години од влегуванјето на НАТО во Косово како што забележав немаше покането делегација од Македониа.
Тоа е голем срам и за Косово но и за меѓународната заедница.Да се игнорира Македониа во нејзината улога на комплетната логистичка подршка на НАТО интервенциата,бегалската криза и последиците што ги имаше за нашата земја.Па дури и самиот крај: согласноста само преку Македониа да се влезе со копнена офанзива.
А потоа ни вратиа со војна агресија.

loading...