Search
среда 3 јуни 2020
  • :
  • :

MAKCO ДОСТА КУКАШ БЕ!

Македонија

Заболени
2,492
+101
Мртви
145
+4
Излечени
1,605
Активни
742
Last updated: 03/06/2020 - 21:47 (+02:00)

Максиме Димитриевски ти можеш да се продаваш вака или онака политички тоа оние што не те знаат, ама не има и што те знаеме најобичен шминкеру, арогантен политичар со сељачки манири…

Прво кукаш ВЛАДАТА НЕ ТИ ПОМОГНАЛА, како бе па Премиерот е кумановец?

Сега да ТИ НАБРОЈАМ што се ти дадоа или?

Владата ти даде материјал да сошиете 100 илјади маски за ваши потреби, имате 17, 18 болни доктори, а 700 вработени во болницата, а докторите што ви ги пратија на испомош од Паланка, Свети Николе, Скопје…

На болницата и здравствен дом ви дадоа едно чудо опрема и материјали, НОВО ВОЗИЛО ЗА МЕДИЦИНСКИ ПОТРЕБИ

И НЕ ШИРЕТЕ ДЕКА ЈАДНИКОТ ОД УМИН ДОМ УМРЕЛ ДОМА БЕЗ МЕДИЦИНСКА ПОМОШ, ДА ПОЧИНА АМА НА ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА, И ДА ОД ОВОЈ ВИРУС СЕ УМИРА ЗА ЖАЛ..

Максиме сите цела држава е во овој хаос што сакаш ти да те земат за раче и да те водат. Е па те избра народ сега води го

loading...