Search
вторник 7 јули 2020
  • :
  • :

Mиле од инат сака да умре за да и наштети на СДСМ? Му откажале бубрезите?

Македонија

Заболени
7,244
+120
Мртви
351
+5
Излечени
3,324
Активни
3,569
Last updated: 07/07/2020 - 19:46 (+02:00)

Миле Јанакиевски е идиот пар екселанс, еднаш јадеше ќотек у затвор за да го спаси Груевски да земе у Будимпешта  гражданство сега ќе умре за да ги спаси сите други од криминалната фамилија, сабајле не е однесен во суд затоа што е пред смрт бубрезите му откажале заради штрајкот со глад, во затворот биле сите да го молат да прекине со штрајк и жена му и мајка му рекол чувајте ми ги децата ова не е живот, колкава пиздетина треба да си да сакаш да умреш и да наштетиш на политичкиот противник и да ги баталиш сопствените деца?

loading...