Search
четврток 9 јули 2020
  • :
  • :

Mиленко до Грујо: Ти дечко немаше мадиња и способност, затоа oстави сега некои други дечки да ги решат твоите кашканици

Македонија

Заболени
7,572
+166
Мртви
362
+3
Излечени
3,624
Активни
3,586
Last updated: 09/07/2020 - 22:46 (+02:00)

Болниот од Пешта, пак се јави!!! Пак, бе!
Де кажете му, потсетете го, дека имаше 12 години да го процесуира и затвори Фиат. Исто имаше 12 години и за Др. Пановски, Хари, Штерјо, Свето, Доне, Хаџимишев и сите други на чии огради на Водно се бесеше Влатче со коса во репче.
А “успеа” само ситната патаринска боранија преку “Змиско око” да ја “среди”!!!
Големите капиталци на големо се учипија и на велико преживеаја.
Сега ова му доаѓа после-ебење-каење, или после-свадба-тапани!!!
Сега од Пешта, или од Будим, давање ум е навреда.
Остави дечко, некои други дечки да го средат она за што ти си немал мадиња.

loading...