Search
петок 3 јули 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Митко Јанчев демантира се е регуларно фискални се даваат проверено од УЈП

Македонија

Заболени
6,625
Мртви
321
Излечени
2,748
Активни
3,556
Last updated: 03/07/2020 - 12:31 (+02:00)

ПИСМО

Денес Општина Кавадарци , наплаќа 50 денари за влез во градот ??? Оваа нездрава работа се врши без фискална сметка, на рака, а УЈП ја нема.Во нормална држава, за ваков потег се оди во Идриз бања.

ОДГОВОР ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

се издаваат фискални сметки, и се насочуваат возилата на паркинг, тие пари се за паркинг поради навалицата за концертот на Здравко Чолиќ

 

loading...