Search
вторник 7 јули 2020
  • :
  • :

Мој Миле,воздржи се до избори, народ гледа!

Македонија

Заболени
7,244
+120
Мртви
351
+5
Излечени
3,324
Активни
3,569
Last updated: 07/07/2020 - 21:31 (+02:00)

За директорот на Паланечки Комуналец не важи забраната од генералниот секретар Љупче. Мој Миле,воздржи се до избори, народ гледа! Сметката ја плаќаат граѓаните на Крива Паланка.

loading...