Search
четврток 2 јули 2020
  • :
  • :

НАЈАДЕНИ ДРЖАВНИ АДМИНИСТРАТИВЦИ

Македонија

Заболени
6,454
Мртви
306
Излечени
2,598
Активни
3,550
Last updated: 02/07/2020 - 10:46 (+02:00)

Image

Скратен извод од книгата „МУРТОНИЗМИ“ 2017-2020 „Господ ме црпна од нивите“ „Нешто шупоти“ „Да живее животот“ „Гарантираме средна плата 500€ и минимална плата 1000€“ „Железни опинци ќе облечам, просечна плата од 500 евра во Македонија ќе има“ „Со сила на човека можеш да му дадеш“ „Се случи дожд од 93 литра во секунда“ „Го пробивме звучниот ѕид на сите времиња“ „Нема воздух. а велат „ајро, ајро“ „Да направиме брејн дрејн“ „Хев а ну јиар еврибоди“ „Но дискасисти“ „Ако ми скинете жица од гитарата, ќе ја променам и ќе продолжам да свирам. Ако посегнете по жицата на која жена ми спростира алишта, ќе протегнам нова. Ако пуштите ветришта во жиците кои влегуваат во мојата куќа, ќе го барам и ќе го најдам чаерето. Можете да правите што ви душа сака со сите важни и неважни жици во мојот живот. Но како Господ Ве молам…НЕ ГИБАЈТЕ МИ ЈА ЖИЦАТА МАКЕДОНСКА ОТИ ИЗГУБЕН ВО ВРЕМЕТО, БИ ГО БАРАЛ СЕМЕТО ОДЕЈЌИ ПО ЖИЦA“ „Го донеле Заев на власт за да го смени името? – Ајде мајката!!!“ „Го прелапуваме големиот заб“ „Весламе со палка“ „Рибата смрди од опашката“ „Ми треба камшикар“ „Ќе ја дадеме Македонија во богато семејство“ „Сите оние коишто имат уши, а се прават слепи“ „Европа е сексипилна женска“ „Нема да дозволиме ширење на Пандорината кутија“ „Ќе ги намалиме глобите за 150%„ „Чукамо се ударамо у градима нашима„ „Хајуду? Добри сте? Све е океј?“ „Кој бе тоа ќе спроведе во Радовиш, во Струмица и Прилеп двојазичност, глупости невидени“ “Дури и да е противправно, не може не бива,- ќе се најде начин” „Јас сум првиот премиер што се поклонил на гробот на Гоце Делчев во Благоевград“ „Иднината веќе не ни е судбина“ „Турците се бореле против османлиите“ „Холокаустот е еврејска традиција“ „Да ги начучулите ушите“ „Да поставиме сидро кое ќе влече напред“ “Брат ми е душа напатена“ „Јас сум Зоран Заев од село Муртино, некои ме викаат Зајче“ „Одозгора на тога“ „Цар Самуил је пуно шетао, а и Кирил и Методиј су радили исто такве ствари“ БУДАЛЧЕ , ЌЕ НИ ФАЛИШ !!!

Фотографија на Angele Busheski.

socijalnoto vo Butel Se e pod kontrola

Image

Сепак јас гласам за Афија

Face throwing a kiss

Image

После Афија од Финансии еве го Сенко од Државна Лотарија со тикток видеа снимани во државни простории. Ухлебен на државна цицка откако палеше билборди низ Скопје со ликот на Заев

loading...