Search
недела 5 јули 2020
  • :
  • :

Не се чуствувам из*бан, друштво. Mора да му е мало…пафлачето на другарот ЗЗ

Македонија

Заболени
6,932
Мртви
334
Излечени
2,987
Активни
3,611
Last updated: 05/07/2020 - 08:01 (+02:00)

Малку му било, сака уште, леле не осетил. #ХомоНимфоманија

Фотографија на Коле Кољо Јовановски.

Не се чуствувам из*бан, друштво. Последните четири години секогаш кога можев гледав да избегнам јавно да зборувам на тема Зоран Заев – бидејќи мислев дека тоа би било нецелеисходно и дека тоа не било моја работа. Но, денес се чуствувам повикан да одговорам и со сигурност

Фотографија на Љупчо Палевски.

loading...