Search
среда 8 јули 2020
  • :
  • :

Негде прочитав дека оној шо го претепал човекот од менувачницата е се уште на слобода, а жртвата на насилство е во болница

Македонија

Заболени
7,244
Мртви
351
Излечени
3,324
Активни
3,569
Last updated: 08/07/2020 - 13:47 (+02:00)

Негде прочитав дека оној шо го претепал човекот од менувачницата е се уште на слобода, а жртвата на насилство е во болница во лоша состојба. Да го следиме будно случајов да не случајно помисли дека е над законот батево што тепа луѓе #СтопЗаНасилство

Фотографија на Stefan Petrovski.

Stefan Petrovski

Не знам дали знаете какво е чувството да го гледате вашиот родител претепан. Јас знам. Гадно е. Уште погадно е да бидеш беспомошен. Татко ми е во болница а состојбата е иста, лоша! Ова е фотографија на напаѓачот. Спиро Чорогунов. До неа е крвавата менувачница на татко ми. Денес добив и снимки од настанот. Околните дуќани ми дадоа материјали што фатиле нивните безбедносни камери. Ако не ги прифатат како доказ ќе ги објавам тука. До тогаш ова е тој гнасен сурат!

Фотографија на Stefan Petrovski.

 

loading...