Search
четврток 2 јули 2020
  • :
  • :

Нека Ви е честит 25-ти Мај, Денот на младоста !

Македонија

Заболени
6,454
Мртви
306
Излечени
2,598
Активни
3,550
Last updated: 02/07/2020 - 10:31 (+02:00)
Нека Ви е честит 25-ти Мај, Денот на младоста !

Едно да запомните драги пријатели, тоа што двете македонски комунистички династии се обидоа да го постигнат со Федерализацијата на македонското прашање во рамките на СФРЈ, демократските политичари по 1991 година наваму континуирано го ништеа – кој помалку, кој повеќе и така од офанзива прејдовме во дефанзива во односите со Бугарија и Грција.

Затоа секогаш нагласувам дека тие беа најпрогресивна национална движечка сила во Македонија до денес!

Фотографија на Gavrilo A. Miloshevski.
loading...