Search
среда 8 јули 2020
  • :
  • :

НИ УБАВ НИ УПОРЕН, ТУКУ ПУЦКО. Пердаши, а луѓенца немате мадиња да го реметите и рекетирате ДУИ заповеда

Македонија

Заболени
7,244
Мртви
351
Излечени
3,324
Активни
3,569
Last updated: 08/07/2020 - 13:01 (+02:00)

Дечки да не го мислите Пуцко Петрол, добар е и ве поздрави со уште еден тендер од 3 милиони ЕВРА од пред некој ден, како што можете да видите на сликата.

@malistaPulikala

loading...