Еднаш се изгоре на Заев, втор пат не смееш e мотото на новиот видео спот на ВМРО-ДПМНЕ.

(ВИДЕО) Нов видео спот на ВМРО-ДПМНЕ: Еднаш се изгоре на Заев, втор пат не смееш

Зоки пријателе не си не изеб*л може си сонувал, ама не си и јас те помагав, не како шарен, не како сдсмовец туку како противник на моето вмро , затоа имам право да ти се обратам. Не се лутам јас на СДСМ на никој од нив поединечно ни на твоето семејство. Вице за мене бил ок и према мене и другите членови признати или непризнати биле ок не бе братче тебе ти верувавме и ок, Зоране станува лично ќе се бориме да те бутнеме. Само толку…твојот пријател