Search
недела 5 јули 2020
  • :
  • :

Новите политички „старлети“ на СДСМ и Шуклева, вдомени во „МЕПСО“ задолжени за политичко одржување на далеководи!На Прав пат.

Македонија

Заболени
7,046
+114
Мртви
341
+7
Излечени
3,027
Активни
3,678
Last updated: 05/07/2020 - 22:32 (+02:00)

А.Д. „Мепсо “ во државна сопственост, од како успешно ја изврши козметичките операции на далеководната мреша, педикир, маникир, арома терапија и останато со вдомување на чудото од партиско социјал демократски кадар од Алдинци Павлина Котеска, сега во нов поход.

Директорката на АД „Мепсо“ Ева Шуклева добила партиска инструкција, да воведе новина во инасталациите за пренос на електрична енергија. Покрај козметичките услуги, кој биле неопходни за развојот и опстанокот на инсталациите за пренос на електрична енергија, неопходен бил воведување и на воведување новина во преносот на електрична енергија, нов проект на Влада на РСМ за подобрување на преносот, насловен “Политички науки на далеководна мрежа,за стабилен пренос на енергија“.

За остварување на ваквиот проект, преку ноќ вдомиле во А.Д.„МЕПСО“ извесна Јулијана Јовановска, која патем била сопруга на советникот во Совет на Општина Охрид Филип Јовановски.

Без никаков оглас, директорката на АД „МЕПСО“ Ева Шуклева почитувајќи ги строго дадените партиски инструкции од врвот на СДСМ, пред 5 дена, ја вработила Јулијана Богданова -Јовановска со завршен факултет „Политички Науки“ ,на работно место – Кординатор на погонско технички работи, при АД „Мепсо“, филијала Охрид. Новата политичка кординаторка на  Јулијана Богданова Јовановска, задолжена за политичко координирање на погонско технички работи, за својот работен ангажман, ќе добива месечен личен доход на терет на граѓаните на Република Македонија во висина од Нето плата 36.500,оо денари, за нејзино прво вработување.

целиот текст на овој ЛИНК

Пацке ма оваа е згодна оваа ќе ја пердаши директорот ти со некој чувар

tolku vika Pale nemoem poojke

loading...