Search
среда 27 мај 2020
  • :
  • :

ОД ОБИЧЕН ГРИП ЛАНИ УМИРАЛЕ БАЈАГИ…А СЕГА КОРОНА ГИ ВИКАТЕ?

Македонија

Заболени
2,014
Мртви
116
Излечени
1,453
Активни
445
Last updated: 27/05/2020 - 13:17 (+02:00)

Ова се податоци од лани 05.04.2019год
Кој укажуваат дека од Сезонски Грип за една недела починале 5 лица …..
Што укажува дека сето ова е само една голема Хистерија на Светско Ниво …
Хистерија која е Алатка на
БОЛНИТЕ УМОВИ
за ЕКОНОМСКА ДОМИНАЦИЈА
на ЕДНИ….
А КАПИТУЛАЦИЈА И ЗАВИСНИ НА ДРУГИ..

Фотографија на Angjele Blazhev.

loading...