Search
недела 5 јули 2020
  • :
  • :

ОГУТСКИ ДО ПАЛАНЕЧКИОТ БИЛДЕР

Македонија

Заболени
6,932
Мртви
334
Излечени
2,987
Активни
3,611
Last updated: 05/07/2020 - 09:32 (+02:00)
Фотографија на Goran Nikolovski.

Гоце -Билдер,школски знаеш како се моли 2007г. Кривичната пријава како ти застаре, да те потсетим. За незаконска трансформација на работното место. Школски знаеш како помогна да го разрешиме директорот Војо.

прашање од друг читател :Директорот на Центарот за социјални работи во Крива Паланка врши притисок врз корисниците на социјална помош. Се заканува дека ќе им ја укине пoмошта што со закон им следува.  Директорот Гоце Цветковски-Билдер треба да каже на социјалците: Како се вработи во Училиштето во општина Ранковце? Билдер кажи ја формулата! Како со “плата” од Образовна институција си купи стан во Скопје и дуќан во Крива Паланка. Гоце-Билдер одговори како шуруваше со ВМРО ДПМНЕ!?

loading...